Påmelding

Pr 31.07.14 er kongressen fulltegnet. Det er veldig hyggelig for oss som arrangører å bli fulltegnet i god tid før arrangementet, og det er imponerende at så mange har greid å finne fram i systemet; da det er komplekst og omfattende. Bygg og Bevar gjør en kjempejobb med påmeldingssystemet og sågodt som alle de 30 sesjonene blir gjennomført. Og innholdet ser veldig bra ut på de ulike sesjonene, så vi gleder oss til å kunne ønske alle velkommen i september!

Påmeldingen er stengt
Den åpner 6.6.14 og stenges 24.06.14.

Det er viktig at du melder deg på bestemte sesjoner hver dag. På denne måten kan vi legge opp volumet for hver enkelt sesjon på best mulig måte. Det kan føles vanskelig å gjøre så mange valg med en gang. Men på den annen side; Det blir ikke noe enklere å bestemme seg når du har ankommet kongressen og skal virre rundt for å finne ut hva du skal gjøre.

Se de to .pdf filene
Bygningsvernkongress timeplan og
Bygningsvernkongress Program Innhold
for å få full oversikt før du melder deg på.

Påmeldningssjema inneholder det meste du trenger å vite. Du må melde deg på prakisissesjoner eller skravlesesjoner eller omvisninger de fire halvdagsøktene. Skjemaet veileder deg gjennom denne prosessen. Når du melder deg på blir du automatisk påmeldt lunsj og plenumsforedragene også. Dette er inkludert i prisen. Om du melder deg på middagen på torsdag får du et tillegg på seminarprisen. Du får umiddelbart en epost med informasjon om hva du er påmeldt. Faktura sendes på epost når påmeldingsfristen går ut. Det er Bygg og Bevar som organiserer dette. (Så bli ikke overrasket når du får en faktura som ikke kommer fra Bygninsvernnettverket eller folkemuseet).

Om du ønsker å være med på en fulltegnet sesjon får du finne noe annet du er interresert i. Vi organiserer ikke ventelister.  Når du ankommer seminaret får du en ny «smørbrødliste» med all informasjon om hva du er påmeldt.

VELKOMMEN!

cropped-bygningsvernkongressen-ny-logo-x-4-copy.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s