Program

Timeplan og program
Kongressen åpnes på onsdag 3.9.14 kl 1200 med et plenumsforedrag for 300 deltagere. Hoveddelen av programmet foregår imidlertid i form av fire lengre sesjoner. Disse varer i omlag tre timer og går inn på ulike aktuelle tema ut fra praktiske og teoretiske felt. På onsdag kveld er det festmiddag i gjestestuene.

bygningsvernkongress-timeplan      Bygninsvernkongressen-program-innhold

Om du klikker på «Bygningsvernkongress timeplan» får du opp en god oversikt over hele kongressen med når og hvor de ulike sesjonene avholdes.  Om du klikker på «Bygningsvernkongress innhold» får du opp en beskrivelse av hver enkelt sesjon og hvem som har ansvaret for sesjonen.  Etterhvert kommer det mer detaljer om innholdet på den enkelte sesjonen. Følg menyene eller bruk søkemuligheten her på nettsiden.

Program: (t)eori, (p)raksis og (o)mvisninger:
Programmet består av mange ulike tema. Kl 1200-1300 hver dag er det plenumsforedrag i museets friluftsteater. Her tar vi opp noen store diskusjoner og spennende prosjekter.

På timeplanen og i det lenkede programmet nedenfor finner du en samlet oversikt over hele kongresstilbudet. Teorisesjonene går over tre timer. De har en kaffepause underveis. Navnet på bygnignen står sammen med antall deltagere i programmet. Det er lagt opp til mellom 100 og 20 deltagere på disse skravleseminarene. Praksisøktene er dimmensjonert med et sted mellom 2 og 8 deltagere. Også her står tunet eller lokalene oppgitt. De fleste praksisøktene går over to halve dager, og det er viktig at du krysser av på begge de halve dagene når du melder deg på.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s